<span>Jednoduchost</span>žádná zbytečná administrativa

Jednoduchostžádná zbytečná administrativa


Jen stručný ceník bez složitých příplatků. Cenu za přepravu spočítáte snadno sami.

<span>Rychlost</span>zítra do 12:00 doručeno

Rychlostzítra do 12:00 doručeno


K zákazníkovi dorazí zboží stejně rychle, jako byste sídlili v Německu.

<span>Cena</span>jako za přepravu po Německu

Cenajako za přepravu po Německu


Žádné další příplatky za překročení neexistující hranice, ani další navyšování ceny za přepravu.

Ochrana osobních údajů

Vážení zákazníci,

oznamujeme Vám, že společnost DER KURIER Česká republika spol. s r.o. zpracovává osobní údaje získané v souvislosti s prováděním své podnikatelské činnosti v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále “zákon”), přičemž nabytím účinnosti Nařízením Evropského parlamentu a Rady Evropské unie 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen “GDPR”), tj. 25. 5. 2018, budou postupy v naší společnost upraveny dle požadavků uvedených v GDPR.

Ujišťujeme Vás, že veškeré osobní údaje, které společnost DER KURIER Česká republika spol. s r.o. získává a shromažďuje, shromažďuje pouze pro odůvodněné účely a jen po omezenou dobu. Tyto údaje jsou chráněny v souladu s platnými právními předpisy. Dále Vás informujeme, že společnost DER KURIER Česká republika spol. s r.o. v souvislosti s účinností GDPR, změnila Všeobecné obchodní a přepravní podmínky.

DER KURIER Česká republika spol. s r.o.