<span>Podmínky přepravy</span> jako v Německu!

Podmínky přepravy jako v Německu!


Konkurujte službou. Získejte stejné podmínky přepravy jako Váš německý konkurent!

<span>Příjemce pracuje</span>se zbožím již zítra dopoledne!

Příjemce pracujese zbožím již zítra dopoledne!


Příjemce může pracovat se zbožím již zítra! Zásilky doručujeme do Německa nejpozději zítra do 12:00.

<span>Ceny určíte</span> jednoduše!

Ceny určíte jednoduše!


Ceny určíte jednoduše na základě přehledného ceníku. Bez příplatků!

Ochrana osobních údajů

Vážení zákazníci,

oznamujeme Vám, že společnost DER KURIER Česká republika spol. s r.o. zpracovává osobní údaje získané v souvislosti s prováděním své podnikatelské činnosti v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále “zákon”), přičemž nabytím účinnosti Nařízením Evropského parlamentu a Rady Evropské unie 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen “GDPR”), tj. 25. 5. 2018, budou postupy v naší společnost upraveny dle požadavků uvedených v GDPR.

Ujišťujeme Vás, že veškeré osobní údaje, které společnost DER KURIER Česká republika spol. s r.o. získává a shromažďuje, shromažďuje pouze pro odůvodněné účely a jen po omezenou dobu. Tyto údaje jsou chráněny v souladu s platnými právními předpisy. Dále Vás informujeme, že společnost DER KURIER Česká republika spol. s r.o. v souvislosti s účinností GDPR, změnila Všeobecné obchodní a přepravní podmínky.

DER KURIER Česká republika spol. s r.o.